Tulppaani arkikukasta juhlakukaksi logo

 

Ilmoittautuminen Tulppaani, arkikukasta juhlakukaksi -kurssille on tauolla!

Kurssi tulee myyntiin jälleen 2022 alkuvuodesta, kun tulppaanien myyntikausi todenteolla käynnistyy. Alta voit kuitenkin lukea, mitä kurssi pitää sisällään.

Ja jos olet malttamaton ja haluaisit kurssille nyt, tilaa Kukkakoulun sivulta maksuttomat minikurssimme sekä maksullisen spiraalitekniikkaan keskittyvän kurssimme Kestävä kukkakimppu helpoilla vinkeillä ja onnistumisen ilo.

Tulppaani arkikukasta juhlakukaksi -kurssilla kerron ja näytän videoilla, miten tulppaanit taipuvat sekä arkeen että juhlaan. Ja neuvon niksit, millä saat tulppaanin kestämään melkein liiankin kauan.

Kukkakoulun Tulppaani, arkikukasta juhlakukaksi -verkkokurssilla luot tulppaanista toinen toistaan upeampia kokonaisuuksia.

Kurssi on käytössäsi Tulppaani, arkikukasta juhlakukaksi Fb-ryhmässä tulppaanikauden kerrallaan, ympäri vuorokauden ja voit opiskella missä vain, silloin kun itsellesi sopii. Omalla ajallasi.

Pääset Kukkakoulun suljettuun fb-kurssiryhmään, samanhenkisten tulppaaneista, muista kukista ja kukkasidonnasta innostuneiden harrastajien joukkoon. Ja olenhan minäkin siellä ohjaamassa ja kannustamassa sinua joka vaiheessa.

Tervetuloa mukaan!

Virpi Mäki, Kukkakoulu

 

Tulppaani, arkikukasta juhlakukaksi -kurssin ilmoittautuminen on nyt tauolla. 

Kurssi hintaan 49€, kun ilmoittaudut 1.1.2022 - tulppaanikauden loppuun eli pääsiäiseen__

Ilmoittaudu kurssille Kukkahuone Sinivuokkojen verkkokaupasta alla olevasta painikkeesta. Laita maksettuasi liittymispyyntö kurssin fb-ryhmään. Hyväksyn sinut kurssille tilauksen tehtyäsi.

ILMOITTAUDU KURSSILLE NYT

 

LIITTYMISPYYNTÖ

 

Alla olevalla videolla kerron sinulle hiukan omasta alkutaipaleestani kukkasidonnan parissa sekä miksi olen tehnyt kurssin Tulppaani, arkikukasta juhlakukaksi

Me suosittelemme Tulppaani, arkikukasta juhlakukaksi -verkkokurssia

Niina Kurikka

Virpiltä ja Minnalta olen saanut mahtavaa opetusta kukka-alan töihin. Olen jopa kimppujen teon oppinut niin hienosti, että he ovat voineet suositella minua alan töihin. Täydet viisi tähteä innostavasta sekä kannustavasta opettamisesta. Super ammattiopettajat.

Niina on nykyisin floristi itsekin. Mukava ajatella, että on voinut olla ihan siellä floristihaaveiden alussa mukana auttamassa. -Virpi- 

 

Tuire Mäki

Suosittelen Kukkakoulun tulppaanikurssia kaikille, jotka haluavat oppia näkemään tulppaanin uusin silmin. Olen käynyt Virpin live-tulppaanikursseja ja joka kerta häneltä on saanut uusia ideoita. Ja nykyisin saan muuten tulppaanit kestämään tosi kauan. 🙂

Olen saanut tutustua tähän Tulppaani, arkikukasta juhlakukaksi -verkkokurssiin ennakkoon ja kurssi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja laajalta. Hintaansa nähden todella edulliselta.

Ritva Kiema

Ritvan kanssa juteltiin yhtenä päivänä puhelimessa liittyen pieneen tietotekniseen ongelmaan. Samalla Ritva kertoi pitäneensä tulppania tosi lyhytikäisenä kukkana, ennen kuin oli saanut hyviä vinkkejä sen käsittelyyn tällä kurssilla.

Ritva laittoi myös heti kurssin ensimmäisenä päivänä palautetta kurssista: Olen tässä nyt aika innostuneena etsinyt tänään tarvikkeita ja seikkaillut metsässä paksussa hangessa oksia etsimässä. Itse asiassa tein sen tulppaanikurssin kranssityön ja lähetin siitä kuvankin. Tosi kiinnostunut. Sinun opetus on hyvin selkeää, kädestä pitäen neuvomista. En ole vielä kokeillut spiraalikimppua, mutta aion sitä harjoitella. Olen tehnyt elämäntyöni sairaanhoitajana. Aina rakastanut kukkia, kasvattanut niitä ja ihana, että saan opetella tekemään kimppuja. Kiitos!!!

KURSSILLA TEET UPEITA KIMPPUJA, ASETELMIA

Tulppaani, arkikukasta juhlakukaksi -kurssi koostuu 9 osasta, jotka vievät sinua käytännönläheisesti, askel askeleelta eteenpäin kohti tulppaanimaniaa. Saat jokaisessa osiossa roppakaupalla tietoa ja ohjeita, joiden myötä opit tekemään asettelupohjia ja tutustut tulppaaniin kokonaan uudelleen. Näet tulppaanin aivan uusin silmin! Kurssin aikana saat ohjeet kaikkiaan viiteen erilaiseen tulppaaniasetelmaan. Tai no, kurssia tehdessäni intouduin tekemään pari muunneltua extratyötäkin eli oikeastaan seitsemään.;)

Kurssi toteutetaan suljetussa fb-ryhmässä, joka on tarkoitettu vain tämän kurssin ostaneille.

Koko kurssimateriaali on ryhmässä käytössäsi heti. Montaa kurssin ohjetta voi käyttää myös muiden leikkokukkien asetteluun tulppaanikausien välillä.

1. Osta oikein, käsittele kestämään

Ohjeet tulppaanien ostoon, oikeaoppiseen käsittelyyn ja työvälineiden valintaan. Kaikki lähtee yksinkertaisista perusasioista...

2. Tulppaanit spiraalitekniikalla vapaasti maljakkoon

Sen sijaan, että laittaisit tulppaanit vain nipussa maljakkoon, näytän miten niistä saa vähällä vaivalla irti enemmänkin.

3. Risupohja mahdollistaa suuren ja ilmavan asetelman vähällä kukalla

Erilaiset pohjat mahdollistavat vähälläkin kukalla suuremmat asetelmat. Videolla näytän, miten itse teen risupohjan, jota hyödynnän kahdessa seuraavassa asetelmassa.

4. Tulppaanit risupohjaa hyödyntäen vapaasti maljakkoon

Vähillä kukilla ja vihreillä täytät isommankin maljakon risupohjaa hyödyntäen

5. Tulppaanit risupohjaa hyödyntäen rennosti asetelmaksi

Nyt annetaan tulppaanien rentoilla. Ihana ja edellisestä poikkeava asetelma samaa risupohjaa hyödyntäen.

6. Pajunoksilla tukea erilaiseen tulppaanikimppuun

Rakennetaan pajuista kiva pohja, joka toimii seuraavan työn asettelupohjana.

7. Tukeva tulppaanikimppu pajunoksia hyödyntäen

Tehdään tulppaanikimppu, joka poikkeaa perinteisestä. Spiraalitekniikka heitetään tässä syrjään ja tehdään ihan jotain muuta.

8. Kukkasienen esivalmistelu

Kukkasienen esivalmistelu on todella helppo, mutta usein väärin tehty operaatio. Nyt kitketään väärät tavat pois ja pistetään homma selkäytimeen.

9. Hullunhauskat lankatulppaanit hurvittelevat asetelmassa

Tämä työ vaatii hieman aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta isommaksikin juhlakoristeluksi näyttävä ja edullinen. Idea on hullunhauska ja luokkakursseilla erityistä kiitosta saanut. Voi varioida monin eri tavoin.

Ilmoittaudu kurssille Kukkahuone Sinivuokkojen verkkokaupasta alla olevasta painikkeesta. Laita maksettuasi liittymispyyntö kurssin fb-ryhmään. Hyväksyn sinut kurssille tilauksen tehtyäsi.

ILMOITTAUDU KURSSILLE NYT

 

LIITTYMISPYYNTÖ

MALLIVIDEOIDEN OHJEILLA LUOT KURSSILLA KAUNISTA JA NÄYTTÄVÄÄ TULPPAANEISTA

Tulppaani arkikukasta juhlakukaksi
Tulppaanit risupohjaa hyödyntäen rennosti asetelmaksi
Tulppaani arkikukasta juhlakukaksi
Pajunoksilla tukea erilaiseen tulppaanikimppuun

Kurssin videoilla näytän yksityiskohtaisesti, miten luot kuvien asetelmat, kimput ja vielä ihan jotain muuta.

MITÄ LUOKKAKURSSEILLAMME KÄYNEET SANOVAT?

"Innostava ja rohkaiseva kurssi (tulppaanien sidonta), suurkiitos!" Virpi Äijö, Ulvila

"Kurssit ovat niin opettavaisia taitavien opettajien kera." Pia Kohijoki, Pori

"Muutamalle kurssille olen osallistunut, erittäin hyvä opetus ja kivat vetäjät, osallistun ilman muuta syksyn 2017 kursseille 

"Kiitos taas. Uutta opin ja mukavaa oli muutenkin."

"Kiitos taas Kukkahuone Sinivuokkojen asetelmakurssista, paljon uutta oppia ja tietoa <3 Seuraavaa kurssia odotellessa :)"

"Kiitos taas tosi kivasta kurssista...muutaman viikon kuluttua taas nähdään :)"

"Kiitos vetäjille hyvästä syysistutus kurssista, tekijä itsekin on ihmeissään 🙂 ja odottaa jo innolla jouluajan kursseja." Mari-Anne Lehtola, Ulvila

"Kiitos tytöille ihanasta pääsiäisistutus kurssista." Pirjo Jokinen, Pori

"Kiitos ihanasta kurssista. Oli minulle unelmien täyttymys 

 

OSTA KURSSI RISKITTÖMÄSTI

Tulppaani, arkikukasta juhlakukaksi - verkkokurssi tyytyväisyystakuulla

Koska kaikki kurssilaisemme eivät voi olla väärässä ja olen absoluuttisen varma, että voin auttaa sinutkin sisälle kukkasidonnan saloihin, tarjoan kurssin sinulle riskittömästi.

Voit milloin tahansa kahden viikon kuluessa kurssin tilaamisesta peruuttaa tilauksen ja saat rahasi täysimääräisesti takaisin.

Ilmoittaudu kurssille Kukkahuone Sinivuokkojen verkkokaupasta alla olevasta painikkeesta. Laita maksettuasi liittymispyyntö kurssin fb-ryhmään. Hyväksyn sinut kurssille tilauksen tehtyäsi.

ILMOITTAUDU KURSSILLE NYT

 

LIITTYMISPYYNTÖ