Kestävä kukkakimppu helpoilla vinkeillä ja Onnistumisen ilo -verkkokurssi

 

Ilmoittautuminen Kestävä kukkakimppu -kurssille on käynnissä!

 

Kestävä kukkakimppu helpoilla vinkeillä -kurssilla kerron ja näytän monta kertaa, miten opit sitomaan kukkakimpun ammattilaisten käyttämällä tekniikalla, saat kimpun kestämään ja näyttämään hyvältä vielä päivienkin kuluttua.

Kukkakoulun Kestävä kukkakimppu helpoilla vinkeillä -verkkokurssilla luot kauniin kukkakimpun toisensa perään.

Kurssi on käytössäsi verkossa jatkuvasti, ympäri vuorokauden ja voit opiskella missä vain, silloin kun itsellesi sopii. Omalla ajallasi.

Pääset myös Kukkakoulun fb-ryhmään, samanhenkisten kukista ja kukkasidonnasta innostuneiden harrastajien joukkoon. Ja olenhan minäkin siellä ohjaamassa ja kannustamassa sinua joka vaiheessa.

Tervetuloa mukaan!

Virpi Mäki, Kukkakoulu

Kestävä kukkakimppu helpoilla vinkeillä -kurssin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. 

Videolla kerron sinulle hiukan omasta alkutaipaleestani kukkasidonnan parissa, Videon tarjoushinta on päättynyt ja uusi video tähän on tekeillä.

 

ILMOITTAUDU AUTOMAATIOLLA  Ilmoittautuessasi tästä pääset kurssille lähes heti. Maksun jälkeen kirjaudut itse kurssille ja automaatio hoitaa sinut kurssille.

 

ILMOITTAUDU VERKKOKAUPASTA Ilmoittautuessasi tästä pääset kurssille vuorokauden kuluessa. Tilauksen saavuttua luon tunnukset, jotka saat sähköpostilla.

Me suosittelemme Kestävä kukkakimppu helpoilla vinkeillä ja Onnistumisen ilo -verkkokurssia

Niina Kurikka

Virpiltä ja Minnalta olen saanut mahtavaa opetusta kukka-alan töihin. Olen jopa kimppujen teon oppinut niin hienosti, että he ovat voineet suositella minua alan töihin. Täydet viisi tähteä innostavasta sekä kannustavasta opettamisesta. Super ammattiopettajat.

 

Tuire Mäki

Suosittelen Kestävä kukkakimppu -verkkokurssia kaikille, jotka haluavat oppia peruskimpun sidonnan. Minun oli pakko katsoa kurssin kaikki osat putkeen, kun en malttanut ollenkaan pitää taukoa.:D

Kurssilla käytiin läpi monta asiaa, joita en ollut koskaan tullut ajatelleeksi. Kimppuvideoista tajusi hyvin, miten kimppu pitäisi tehdä. Parasta oli, että videoita voi katsoa missä ja milloin vain, ja ikäänkuin varkain oppia jo tosi paljon, ennen kuin on vielä yhtään kimppua kokeillut. Pari kimppuakin olen tehnyt ihan itse ja yllättynyt, että olen oikeasti jotain osannutkin.

Laajuuteensa nähden, kurssi on minusta hirmu edullinen ja odotan innoissani, että tulisi uusiakin kursseja. Vaikka asetelmia, kransseja tms.

KURSSILLA TEET UPEITA KIMPPUJA

Kestävä kukkakimppu helpoilla vinkeillä -kurssi koostuu seitsemästä osasta, jotka vievät sinua käytännönläheisesti, askel askeleelta eteenpäin. Saat jokaisessa osiossa roppakaupalla tietoa, ohjeita ja tehtäviä, jotka vievät sinua kohti TÄYDELLISTÄ KIMPPUA. Ja onnistumisen iloa!

 

1. Pienillä kustannuksilla hyvin alkuun

Vain pienillä investoinneilla välineisiin pääset kimppusidonnassa loistavasti alkuun. Tai ehkä jopa investoimatta euroakaan. Hanki vain tarvitsemasi välineet ja opi millaisista kukista saat luotua kestävimmän kimpun.

2. Kukkien käsittelyllä huomattavaa lisäkestoa kimpulle

Miten käsittelet kasvit kimppua varten saadaksesi siitä iloa mahdollisimman pitään? Mitä sinun tulee ottaa huomioon kukkien käsittelyssä, jos ne ovat luonnosta tai omasta puutarhasta kerättyjä?

3. Perustekniikka haltuun ja onnistut varmasti

Tee kukkakimppu ammattilaisten käyttämällä spiraalitekniikalla. Opi, miksi kyseistä tekniikkaa käytetään ja mitä etuja sen käyttämisestä on.

4. Helposti ilmavuutta vähillä vihreillä

Käytä spiraalitekniikkaa toisella tapaa. Rakenna ensin leikkovihreistä ilmava pohja kukille ja asettele kukat pohjaan lävistämällä. Asettelutekniikka on sama kuin aiemmassa, mutta tekotapa toinen. Joskus on hyvä varioida ja tehdä kimppu uudella tapaa.

5. Yksinkertaisella niksillä iso kimppu helposti

Opi vielä kolmas tapa tehdä matala kimppu. Tekniikka pysyy samana, tekotapa vaihtuu. Nyt teet ison kimpun helposti kiilaavaa materiaalia hyväksikäyttämällä. Saatat yllättyä.

6. Oikealla maljakkovalinnalla kimppu näyttää TÄYDELLISELTÄ

Mitä maljakon valinnassa tulisi oikeasti huomioida? Tai jo kaupasta maljakkoa ostettaessa? Kerron miten kimpulle valitaan oikeanlainen maljakko kimpun lähtökohdista. Ja miten saadaan kimppu myös istumaan maljakkoon täydellisesti.

7. Jopa päivien lisäkesto kimpulle hyvällä huolenpidolla

Kun olet nähnyt ison vaivan tehdessäsi kauniin kukkakimpun ja saanut ONNISTUMISEN ILON, et varmaankaan halua sen olevan vain parin päivän ilo? Opettele huoltamaan kimppusi oikein, huomioimaan seikat, jotka pilaavat kimpun ennen aikojaan ja tee kimpustasi IKUINEN. Näistä ja monesta muustakin asiasta kerron sinulle kurssin viimeisessä osassa.

 

ILMOITTAUDU AUTOMAATIOLLA  Ilmoittautuessasi tästä pääset kurssille lähes heti. Maksun jälkeen kirjaudut itse kurssille ja automaatio hoitaa sinut kurssille.

 

ILMOITTAUDU VERKKOKAUPASTA Ilmoittautuessasi tästä pääset kurssille vuorokauden kuluessa. Tilauksen saavuttua luon tunnukset, jotka saat sähköpostilla.

KURSSIN HUIKEAT BONUKSET!

BONUS #1: SUUNNITTELE UNELMIESI KIMPPU

Haluatko käytännönläheiset ohjeet kimpun suunnitteluun? Bonus-lahjassa kerron, miten saat mielenkiintoa kimppuun värien, kukkakokojen, pintamateriaalien ja muotojen monipuolisella käytöllä.

BONUS #2: RUSETTI, PISTE IIN PÄÄLLE

Opit tekemään kauniin rusetin kimppuun. Joskus se viimeinen silaus kukkakimppuun voi tulla kauniista rusetista. Tai juhlissasi on teemaväri, mutta kyseisenä ajankohtana ei ole saatavissa sopivan väristä kukkaa. Värityksen voi korvata helposti upealla itse tehdyllä rusetilla.

MITÄ LUOKKAKURSSEILLAMME KÄYNEET SANOVAT?

"Innostava ja rohkaiseva kurssi (tulppaanien sidonta), suurkiitos!" Virpi Äijö, Ulvila

"Kurssit ovat niin opettavaisia taitavien opettajien kera." Pia Kohijoki, Pori

"Muutamalle kurssille olen osallistunut, erittäin hyvä opetus ja kivat vetäjät, osallistun ilman muuta syksyn 2017 kursseille 

"Kiitos taas. Uutta opin ja mukavaa oli muutenkin."

"Kiitos taas Kukkahuone Sinivuokkojen asetelmakurssista, paljon uutta oppia ja tietoa <3 Seuraavaa kurssia odotellessa :)"

"Kiitos taas tosi kivasta kurssista...muutaman viikon kuluttua taas nähdään :)"

"Kiitos vetäjille hyvästä syysistutus kurssista, tekijä itsekin on ihmeissään 🙂 ja odottaa jo innolla jouluajan kursseja." Mari-Anne Lehtola, Ulvila

"Kiitos tytöille ihanasta pääsiäisistutus kurssista." Pirjo Jokinen, Pori

"Kiitos ihanasta kurssista. Oli minulle unelmien täyttymys 

 

OSTA KURSSI RISKITTÖMÄSTI

Kestävä kukkakimppu - verkkokurssi tyytyväisyystakuulla

Koska kaikki kurssilaisemme eivät voi olla väärässä ja olen absoluuttisen varma, että voin auttaa sinutkin sisälle kukkasidonnan saloihin, tarjoan kurssin sinulle riskittömästi.

Voit milloin tahansa kahden viikon kuluessa kurssin tilaamisesta peruuttaa tilauksen ja saat rahasi täysimääräisesti takaisin.

ILMOITTAUDU AUTOMAATIOLLA  Ilmoittautuessasi tästä pääset kurssille lähes heti. Maksun jälkeen kirjaudut itse kurssille ja automaatio hoitaa sinut kurssille.

 

ILMOITTAUDU VERKKOKAUPASTA Ilmoittautuessasi tästä pääset kurssille vuorokauden kuluessa. Tilauksen saavuttua luon tunnukset, jotka saat sähköpostilla.

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisitko kiittää jakamalla?
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin