Ilmakasvit ihastuttavat yhä

posted in: Uncategorized 0

Oletko jo tutustunut ilmakasveihin? Ilmakasvit ovat ihania kasveja, jotka elävät luonnossa sademetsissä puiden oksilla/rungolla, eivätkä siis mullassa. Ja vaikka ne ovat olleet tapetilla jo pitkään, niin silti ilmakasvit ihastuttavat yhä.

 

Olen kirjoittanut niistä jo aiemminkin artikkelin Kukkahuone Sinivuokkojen sivulla. Jos haluat tietää enemmän ilmakasveista, lue artitteli tuosta edeltä.

 

Tässä artikkelissa keskityn enemmänkin tekemään ilmakasveista kivoja kokonaisuuksia. Ja koska asia on helpompi esittää videona, saat katsoa videon tuosta alta. En vielä ole kovin kokenut kuvattava enkä kuvaaja, joten videossa saattaa katse hieman harhailla.;) Kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta eiköhän näissäkin asioissa kehitytä pikkuhiljaa.

 

Pääasia videossa on se, miten ilmakasvit ihastuttavat yksinkertaisuudellaan ja miten niistä saa tehtyä vaikka minkämoisia kivoja asetelmia. Katsopa video ja kokeile itsekin.

 

Ja jos mielit oppia muutakin uutta, kannattaa liittyä uutiskirjelistallemme. Saat tiedon uusista artikkeleistamme, jotka sisältävät hyödyllistä tietoa kukkiin liittyen. Littyessäsi saat lahjaksi 5 osaisen minikurssimme 10 Puutarhakasvia kukkasidontaan – Floristin suosikit. Liity tästä>>

 

Koitko tämän mielenkiintoiseksi? Haluaisitko kiittää jakamalla?
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin